KLJ VLEZENBEEK JONGENS

Wat is KLJ?

De werking van KLJ situeert zich duidelijk in de vrije tijd. Voor een groot deel zijn het ontspannende activiteiten, al moet het duidelijk zijn dat KLJ meer is dan een sport- of hobbyclub. In KLJ kunnen kinderen en jongeren immers op een eigen manier bezig zijn met de dingen die voor hen belangrijk zijn. Samen zoeken ze naar antwoorden op hun vragen, discussieren ze over wat goed en slecht is en leren ze zo samen te ontdekken waar er grenzen liggen en welke waarden nog echt belangrijk zijn.

Inschrijven

De startactiviteit is reeds voorbij maar dat wil niet zeggen dat zoonlief niet alsnog kan ingeschreven worden. Stuur simpelweg een mailtje naar info@klj-vlezenbeek.be met de nodige gegevens: naam, voornaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en email adres van beide ouders. Het lidgeld bedraagt €35 en kan overgeschreven worden.

Rekeningnummer: BE36 8508 6876 9481 Vermelding: "inschrijving + naam zoon".

Waarom KLJ?

Voor een zeer gevarieerd aanbod aan sport en spel moet je zeker bij KLJ vlezenbeek zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw kind zich elke keer kan uitleven. En dat hij met een goed gevoel terugkeert naar huis.

Kalender

Nu dat de startactiviteit voorbij is kunnen de kalenders en leiding teruggevonden worden op de pagina van de patrouille in kwestie.

Waar ons te vinden?

  • Dorp 43
  • 1602 Vlezenbeek
  • Naast de pastorij
  • Beneden verdieping containers

Contact

voor vragen kan u ons steeds bereiken, of stuur een mailtje naar: info@klj-vlezenbeek.be
Contact