KLJ VLEZENBEEK JONGENS

Wat is KLJ?

De werking van KLJ situeert zich duidelijk in de vrije tijd. Voor een groot deel zijn het ontspannende activiteiten, al moet het duidelijk zijn dat KLJ meer is dan een sport- of hobbyclub. In KLJ kunnen kinderen en jongeren immers op een eigen manier bezig zijn met de dingen die voor hen belangrijk zijn. Samen zoeken ze naar antwoorden op hun vragen, discussieren ze over wat goed en slecht is en leren ze zo samen te ontdekken waar er grenzen liggen en welke waarden nog echt belangrijk zijn.

Inschrijven

De startactiviteit staat als eerste op het programma: namelijk zondag 17 september van 13u30 tot 17u, in de schuur van Keymolen (Konijnestraat 86). Iedereen is welkom om volledig vrijblijvend te komen proberen, en als je het leuk vindt dan kan je meteen inschrijven voor een heel jaar spel, sport maar vooral plezier!

Kan je er met de startactiviteit niet bij zijn? Geen probleem binnenkort kan je hier de kalender terug vinden en dan mag je gerust eens proberen op een volgende activiteit.

Inschrijven kan via onze website: schrijf je online in!

Het lidgeld bedraagt €40 en kan overgeschreven worden, of cash betaald worden na een activiteit.

Rekeningnummer: BE36 8508 6876 9481 Vermelding: "inschrijving + naam zoon".

Waarom KLJ?

Voor een zeer gevarieerd aanbod aan sport en spel moet je zeker bij KLJ vlezenbeek zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw kind zich elke keer kan uitleven. En dat hij met een goed gevoel terugkeert naar huis.

Kalender

De kalenders en leiding kan binnekort teruggevonden worden op de pagina van de patrouille in kwestie.

Waar ons te vinden?

  • Dorp 43
  • 1602 Vlezenbeek
  • Naast de pastorij
  • Beneden verdieping containers

Contact

voor vragen kan u ons steeds bereiken, of stuur een mailtje naar: info@klj-vlezenbeek.be
Contact