BLAUW

SHANYA VAN HEE

EVY MINNER

Activiteiten

De leiding van blauw voorziet vooral op zondag een activiteit, als de leiding eens zot wil doen dan kunnen die ook op een vrijdag- of zaterdagavond gepland worden. Voor de leiding is het wel leuk als je laat weten of je wel of niet aanwezig kan zijn. De leiding doet hun uiterste best om super leuke activiteiten in elkaar te steken. Naast de kalender die je op de eerste activiteit gekregen hebt staat hier nog eens alle activiteiten met datum vermeld. Tot dan!

Meteoren

09/01

Red de KLJ

23/01

Er is iets verschrikkelijks gebeurd en jullie moeten zorgen dat de KLJ blijft bestaan! We hebben jullie hulp meer dan nodig!

Leden VS Leiding

06/02

Vandaag nemen de leden het tegen de leiding op, dus maak jullie al maar klaar voor een heftig duel!

Uitstap naar de Zoo

13/02

Meer informatie volgt later!

Knutselen

27/02

Vandaag gaan wij knutselen!! Breng jullie creativiteit maar mee!

Bosspel

13/03

Top secret!
Afspraak aan het bos van Gaasbeek van 14u tot 17u

Pleinspel

27/03

Tweedaagse

11/04 - 12/04

Meer info volgt!

Gezamelijk spel

15/05

Vandaag spelen we een spel met alle groepen samen! Nadien kunnen jullie jullie ook inschrijven voor ons kamp!

KAMP

21 juli - 31 juli

De leukste 10 dagen van het jaar: Het KLJ kamp!